🏎️ 3 Motive sa nu mai folosesti banalele odorizante auto

Daca petreci mult timp in masina si esti interesat de bunastarea acesteia, ingijind-o si ducand-o la mecanic dar si la atelierele de detailing ocazional si o data la cateva zile la spalatorie, cu siguranta iti place sa cumperi odorizante auto astfel incat sa miroasa cat mai bine in masina ta "scumpa".

Hai sa iti spunem 3 motive pentru care ar trebui sa nu mai folosesti odorizante auto incepand din secunda 2:

1. Nu sunt sanatoase

Cu siguranta ai avut odorizante care o data puse in masina au oferit atat un miros puternic dar si dureri de cap tie sau cuiva care s-a suit in masina ta. Asta se intampla din cauza ca acele odorizante nu sunt bazate pe plante si produse naturiste ci pe substante facute in laborator! E si logic ca organismul tau sa reactioneze intr-un mod neplacut ca sa iti atraga atentia si sa zica in felul lui: "hei... arunca naibii odorizantul ala".

2. Nu persista - sa fim seriosi!

Daca nu iei un odorizant de la o firma renumita care vine si cu un pret pe masura, orice altceva nu iti va satisface nevoia de a simti un miros frumos si proaspat in masina ta. Dupa cateva zile acel odorizant sau bradut pe care l-ai luat din peco nu va mai mirosi deloc si il vei arunca, dupa care o sa iei altul. Asta se numeste risipa facuta pe banii munciti de tine!

3. Iti gauresc buzunarul la propriu si la figurat.

De ce zic la propriu? Pentru ca ai vazut ca daca scapi un pic de lichid din odorizantul auto o sa iti atace bordul, chiar daca e facut din piele sau plastic. Acelasi lucru s-ar intampla si cu tesatura pantalonilor tai daca ai turna un pic de lichid de odorizant.

De ce zic la figurat? Pentru ca la un calcul amanuntit, toate odorizantele pe care le iei probabil te ajung cateva sute de lei bune intr-un an, poate chiar si mai mult daca esti innebunit de felul in care miroase masina ta.

Si da, avem si solutia!

Difuzoarele noastre auto de uleiuri esentiale sunt ideale in locul banalelor odorizante si chiar daca nu te-ai gandit ca ai putea avea nevoie de unul, ar trebui sa incepi acum pentru ca vei avea o masina mult mai parfumata si in acelasi timp sanatoasa, iar daca stai sa faci un calcul vei iesi mult mai bine cu uleiuri esentiale decat cu cate 2-3 odorizante de 10 lei pe saptamana!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare