Cel mai bun odorizant auto din toate punctele de vedere

Raspunsul meu la intrebarea pe care o ai tu in prezent, si anume: "Care este cel mai bun odorizant auto?", te va surprinde pentru ca nu te astepti la el.

Vezi tu, intrebarea ta are o problema: porneste de la banalul odorizant.

Henry Ford cand a creat prima masina Ford, nu s-a intrebat: care este cea mai rapida caruta, ci cum poate sa rezolve problema deplasarii oamenilor din punctul a in punctul b intr-un mod mai rapid, sigur si confortabil.

Si asa a aparut Ford Model A (imagine imprumutata de pe siteul lor)

Ford Model A

Exact asa trebuie sa te intrebi si tu acum: Cum pot sa am un miros care sa persiste in masina, sa nu coste o avere si sa nu ma doara capul de cat de puternic este?

Eu ti-am zis de ce ar trebui sa nu mai folosesti banalele odorizante asa ca in urmatoarele randuri voi oferi solutia pentru cel mai bun odorizant auto.

Odorizantele cu care te-ai obisnuit nu sunt bune decat pentru statiile peco care vor sa isi incarce profiturile. Ei le cumpara cu 2 lei - 5 lei si le dau cu 30-50 de lei ca si in cazul celorlalte produse.

Asa ca invata sa iti pretuiesti mai mult banii dar si sanatatea si folosesti un produs mult mai bun, mult mai puternic.

Acel produs este un difuzor de aromaterapie sau nebulizator auto.

difuzor de aromaterapie auto

Ce ne intereseaza cand vorbim despre un miros frumos in masinile noastre?

A) In primul rand sa fie puternic - asta e primul motiv pentru care vrem un odorizant banal, nu? Sa simti ca miroase frumos atunci cand te-ai urcat in masina si petreci toate orele alea de pe Valea Prahovei in care stai bara la bara si cateva ore.

B) Sa nu coste o avere. Nu poti sa dai pe un parfum mai mult decat masina pe care o conduci, asa ca trebuie sa aiba un pret ok sau sa iti faca economie cumva pe termen lung, iar difuzorul nostru indeplineste din plin aceste conditii, avand un pret de cateva sute de lei si recuperandu-si investitia in nici 1 an fara nici o problema. Da, va trebui sa mai dai si cateva zeci de lei pe uleiul care te intereseaza dar prospetimea, si mirosul nu pot fi inlocuite nici cu cateva zeci de odorizante normale.

C) Sa nu inceapa sa te doara capul de la el daca este foarte puternic. Durerile de cap sunt frecvente atunci cand avem mirosuri puternice si chimice, dar nu apar si in cazul difuzoarelor de aromaterapie in care se folosesc uleiuri esentiale naturale!

Astea sunt cele mai importante beneficii, dar pe pagina difuzorului o sa mai gasesti altele daca esti interesat. Daca ai vreo intrebare, da-ne un e-mail sau contacteaza-ne si iti vorm raspunde cu drag.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare